Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Новотроїцька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04341904) був реорганізований і увійшов до складу Покровської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Спільні заходи з метою якіснішого залучення громадян до прийняття рішень на місцевому рівні

19 лютого ц.р. завітав до Новотроїцької сільської ради представник «Активної Громади Західної Донеччини» ВГО «Інститут «Республіка» Олександр Таненок. З ним спілкувались голова сільської ради Сергій Леонідович Алдабаєв та секретар Олена Анатоліївна Демешко, а також співробітники ради та мешканці села.

Олександр Таненок розповів про діяльність  ВГО «Інститут «Республіка», про роботу Активної Громади Західної Донеччини та зосередився на можливих перспективах спільної роботи Новотроїцької сільської ради та ВГО « Інституту «Республіка».

Сергій Алдабаєв та Олена Демешко підтримали намір співпрацювати та здійснювати спільні заходи з метою якіснішого залучення громадян до прийняття рішень на місцевому рівні.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *